Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, üniversitebelediye iş birliğini çok önemsediklerini söyledi.

        İlkdım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında misafir etti. Karşılıklı görüş alışverişinin ön plana çıktığı ziyarette ortak işbirliğine vurgu yapıldı.

        Başkan Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, yerel yönetim, sahada yapılan çalışmalar ve ortak projelerin hayata geçirilmesi noktasında Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

        Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Demirtaş, şunları söyledi:

        “İnşallah önümüzdeki süreçte daha sık bir araya gelerek, şehrimizin ortak paydasında buluşacağız. Üniversitebelediye iş birliğini çok önemsiyoruz. Bir şehrin gelişmesinde de üniversitenin çok önemli bir faktör olduğu düşüncesindeyim. İnşallah birlikte çalışarak İlkadım ilçemizi farklı bir model şehir haline taşıyacak adımları atacağız.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler