Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 1. Lig’in 16. haftasında oynanacak AnkarasporSamsunspor maçı ile 2 takım tarihlerindeki 11. randevuya çıkacaklar.

        Samsunspor ile Ankaraspor daha önce tarihlerinde 10 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmaların 2’sini Samsunspor, 2’sini de Ankaraspor kazanırken, 6 maç ise beraberlik ile sonuçlandı. Ankara’da oynanan 5 maçın 4’ü berabere biterken, 1 maç ise Samsunspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

        2 takım arasında oynanan 10 karşılaşmada Samsunspor rakip takım filelerine 7 gol attı. Ankaraspor ise Samsunspor kalelerine 8 gol atma becerisinde bulundu. Ankara’da oynanan 5 karşılaşmada kırmızıbeyazlılar Ankaraspor ağlarına 5 gol bırakırken, Ankaraspor kendi sahasında oynadığı 5 karşılaşmada ise Samsunspor ağlarına 4 gol atma becerisi gösterdi.

        Karşılaşma öncesinde Samsunspor 15 maçta 27 puan toplayarak zirve takibini devam ettiriyor. Ankaraspor ise 14 maçta topladığı 9 puan ile küme düşmeme mücadelesi veriyor.

        Pazar günü saat 19.00’da Osmanlı Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Onur Özütoprak yönetecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler