Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miraç ŞENTÜRK/ CANİK (Samsun), (DHA)SAMSUN'un Canik ilçesinde, 'takı' anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada A.B. (50) ile dini nikahlı eşi H.T. (48), eski dünürleri Yüksel T. tarafından tabancayla vuruldu. Yaralanan çift tedaviye alınırken, Yüksel T. ise yakalanarak gözaltına alındı.

        Olay, saat 13.00 sıralarında Canik ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, A.D. ve O.T. dini nikahla evlenip yaklaşık 2 ay evli kaldıktan sonra ayrıldı. Gelinin annesi H.T. ve dini nikahlı eşi A.B. damadın babası Yüksel T.'nin evine giderek, kızlarının olduğunu öne sürdükleri altınları geri istedi. İki aile arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Damadın babası Yüksel T., gelinin annesi H.T. ile eşi A.B.'yi tabancayla vurdu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Polis olaydan sonra kaçan Yüksel T.´yi yakalayarak gözaltına aldı.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Samsun Miraç ŞENTÜRK

        2020-12-27 23:37:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler