Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “İlçemizde faaliyet gösteren marketlerde fahiş fiyata asla izin vermeyiz” dedi.

        Kavak Belediyesi zabıta ekipleri, fahiş fiyat artışlarına yönelik ilçe genelinde tüm marketlerde fiyat denetimi yapmaya başladı. Kavak'ta faaliyet gösteren marketlerde, ürünlerin fahiş fiyattan satılmasını ve vatandaşların mağduriyetini önlemek amacıyla fiyat ve etiket denetimlerinin yanında gramaj, reyon fiyatı ile kasa fiyatı farkına yönelik kontrollerde yapılıyor. Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

        Denetimlerin devam edeceğini belirten Sarıcaoğlu, “Kavak genelinde korona virüse karşı mücadele yanında gıda ve temel tüketim ürünlerine yönelik haksız ve fahiş fiyat artışlarına karşı denetimlerimizi sıklıkla sürdürüyoruz. Zabıtamız düzenli olarak yaptığı denetimlerde temel ihtiyaç malzemeleri, genel temizlik malzemeleri ve bebek bakım ürünlerinin fiyatlarına bakıyor. Rafları dolaşarak ürün etiketlerini, gramaj eksikliklerini, fiyat artışlarını ve reyon fiyatı ile kasa fiyatı farkına yönelik kontrollerini yaparak güncel fiyatları kayıt altına alıyor. Halkımızın olası bir mağduriyet yaşamaması için denetimlerimiz bundan sonra da sıklıkla sürecek. Bu arada vatandaşlarımız da bu yönde bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde şikâyetlerini 'Alo 153 Zabıta İhbar Hattı'na yapabilirler” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler