Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun Bafra Belediyesi, İlçede periyodik olarak dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirmeye devam ediyor.

        Bafra Belediyesi Covid19'a karşı alınan tedbirlerine hız kesmeden devam ediliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalarda insan sirkülasyonu nedeni ile toplum sağlığını etkileyecek olan kamu ve sağlık kuruluşları, toplu yaşam alanları olan meydanlar ve parklar düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Çalışmalar kapsamında İlçede bulunan kamu kurumlarında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı korona virüs tedbirleri kapsamında dezenfekte edildi.

        Öte yandan, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İl genelinde artan vakalara da dikkat çekerek uyarılarda bulundu. Başkan Kılıç, “Virüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarımız düzenli olarak devam edecek. Çok daha dikkatli olmamız gereken bir süreçten geçiyoruz. Salgına karşı bireysel olarak aldığımız önlemler olan maske, mesafe ve hijyen kuralları, şu anda had safhada önem taşıyor. Belirlenen kurallara uyulmasını tüm vatandaşlarımızdan özellikle istirham ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler