Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Atakum ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Bilinci kapalı olan motosiklet sürücüsü hastanede tedavi altına alındı.

        Olay, Atakum ilçesinde bulunan SAMULAŞ binası önündeki SamsunAnkara karayolu Anadolu Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil sürücüsü S.K. virajı dönmek isterken sağ tarafından gelen motosikletin çarpması ile savruldu. Motosiklet ise yoldan çıkarak refüje uçtu. Motosikletin parçaları çevreye dağıldı. Kazada yaralan motosiklet sürücüsü bilinci kapalı olarak olay yerine gelen ambulansla Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine götürüldü. Olay yerine gelen emniyet ekipleri ise otomobil sürücüsünün gerekli kontrollerini yaptı. Motosikletin çarptığı otomobilde ise maddi hasar meydana geldi.

        Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler