Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit mezarlarını yenileme çalışmalarına başladıklarını söyleyen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Ayyıldızlı bayrak uğruna şehit olan kahramanlarımızın haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz” dedi.

        Çarşamba Belediyesi ekipleri tarafından ilçenin merkez ve kırsal mahallelerinde bulunan şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapılarak ayyıldız desenli taşlar ile döşendi. Mezarlıkların bayrakları yenilendi.

        Şehit mezarlarının yenileme çalışmalarına dair açıklamada bulunan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Şehit mezarlarımızın bakım ve çevre temizliklerini gerçekleştirdik. Bayraklarımızı yenileri ile değiştirdik. Bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimize borcumuzu asla ödeyemeyiz. Bugün millet olarak özgürce yaşayabiliyorsak bu topraklar uğruna şehit olan kahramanlarımız sayesindedir. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünde tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

        Çarşamba Belediyesi kırsal mahallelerde şehitler adına yapılmış olan çeşmeler içinde bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Doğan, “Şehit mezarlarımızın yanı sıra mahallelerimizde bulunan çeşmelerimizi de yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk. Ekiplerimiz düzenli bir şekilde takiplerini yapmaktadır” şeklinde konuştu.

        Başkan Halit Doğan, şehit yakınlarının ve vatandaşların yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler