Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oğuzhan UYSAL/SAMSUN, (DHA)SAMSUN'da Gönül A. (41), husumetli olduğu H.A. (48) ve akrabası C.A.´yı (20) tabancayla bacaklarından vurdu. Yaralılar hastanede tedaviye alınırken, Gönül A. ile kendisine yardım ettiği iddiasıyla oğlu ve eşi gözaltına alındı.

        Olay, dün saat 20.00 sıralarında İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi´nde meydana geldi. Husumetli oldukları öne sürülen Gönül A. ile H.A. ve onun akrabası C.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gönül A., tabancayla H.A. ve C.A. adlı erkekleri bacaklarından vurup, kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılarak tedaviye alındı.

        Yakalanan Gönül A. ile kendisine yardım ettiği öne sürülen eşi ve oğlu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.DHA-Güvenlik Türkiye-Samsun Oğuzhan Uysal

        2021-04-17 10:26:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler