Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakan AKGÜN- Oğuzhan UYSAL/SAMSUN, (DHA)SAMSUN'da, 3 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, bitişikteki binanın çatı katına da sıçradı. Yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesi ile söndürülürken, toplanan kalabalık ise kısıtlama ve sosyal mesafeye aldırış etmedi.

        Yangın, saat 20.30 sıralarında Tekkeköy ilçesi Asarağaç Mahallesi´nde meydana geldi. K.A.'ya ait çatı katında elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, çatıda bulunan güneş enerji sisteminin patlamasının ardından yan binanın çatı katına da sıçradı. İki binadaki dairelerde oturanlar tahliye edildi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 2 saatte söndürüldü. Alevleri gören mahalleli, yardıma koştu, sosyal mesafeyi unuttu. Yangında binalarda hasar meydana geldi.DHA-Güvenlik Türkiye-Samsun Hakan AKGÜNOğuzhan UYSAL

        2021-05-01 23:42:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler