Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA) SAMSUN'da 1 ay önce sokak ortasında çıkan kavgada başına bıçak saplanan ve hastanedeki tedavisinin ardından taburu olan E. A. (17), takside uyuşturucu madde ile yakalandı.

        Kentte uyuşturucuyla mücadelesini sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün şüphe üzerine bir ticari taksiyi durdurdu. Yapılan aramada takside yolcu olarak bulunan kişinin üzerinden bir miktar esrar maddesi çıktı. Ekiplerin incelemesi sonucu, uyuşturucuyla yakalanan kişinin; İlkadım ilçesinde 6 Nisan´da sokak ortasında çıkan kavgada başına bıçak saplanması sonucu yaralanan E.A., olduğu anlaşıldı. Gözaltına alınan E. A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Samsun Hakan AKGÜN

        2021-05-03 18:17:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler