Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bu sezonun 5. transferini kaleci Alp Tutar’ı renklerine bağlayarak yaptı.

        Yeni sezona Süper Lig hedefiyle başlayan Samsunspor, bir bir transferleri açıklamaya devam ediyor. Teknik direktör konusunu hala çözemeyen kırmızıbeyazlılar son olarak Kırklarelispor takımında forma giyen kaleci Alp Tutar ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

        Samsunspor Resmi İnternet Sitesi’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, son olarak Kırklarelispor takımında forma giyen kaleci Alp Tutar ile 3 yıllık prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” denildi.

        Kırmızıbeyazlılar bu sezon Adana Demirspor’dan Hasan Kılıç, FK Partizani’den Erald Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan Hüseyin Öztürk ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan Brahim Darri’yi kadrosuna katmıştı. Alp Tutar, Samsunspor’un 5. transferi oldu.

        Alp Tutar geçen sezon TFF 2. Lig’de Eyüpspor forması ile ligde 2, Kırklarelispor ile de 8 lig maçına çıkarken, geçen sezon toplamda 10 kez forma giydi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler