Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havza Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan park ve bahçelerde bakım çalışmalarına devam ediliyor.

        Havza Belediyesi Park ve Bahçeler Şefliği bünyesindeki ekipler çalışmalarına programlı bir şekilde periyodik olarak ilçe merkezindeki ve kırsal mahallelerde bulunan park, bahçe ve oyun bahçelerinin bakım onarımlarını yapıyor.

        Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan park ve bahçelerde düzenli olarak bakım çalışması yapıldığını belirterek, “Halkımızın kullandığı ortak sosyal alanlar olan park ve bahçelerimize gerekli özen gösterilmekte. Halkımızın sürekli kullanımda olan bu alanların yeşil, bakımlı ve temiz kalması için bizler üzerimize düşeni yapmaktayız. B u alanların korunmasında halkımızın bizlere yardımcı olması ve sahiplenmesi önem arz etmekte" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler