Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oğuzhan UYSAL/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da, teyzesini ziyarete gittiği 5´inci kattaki evin balkonunda dengesini kaybederek düşen üniversite öğrencisi Berkay Kalafat (22), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

        Olay, saat 18.00 sıralarında Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi´nde meydana geldi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Bölümü öğrencisi Berkay Kalafat, ziyaret için teyzesinin evine geldi. Kalafat, 10 katlı binanın 5´inci katında bulunan evin balkonundan, dengesini kaybederek beton zemine düştü.

        HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

        Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kalafat´ı ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan Kalafat, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Kalafat´ın önce telefonunun ardından da kendisinin düştüğünü belirledi. Kalafat´ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Eğitim Araştırma Hastanesi Adli Tıp Morgu´na götürüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Samsun Oğuzhan UYSAL

        2021-06-30 20:45:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler