Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun Teknopark'taki bir firmanın hazırladığı proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun görüldü.

        Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesindeki Samsun Teknopark firmalarından birinin tedarikçi kuruluş olarak dâhil olduğu proje, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunca (TÜBİTAK) desteklenecek.

        Bu kapsamda şirketin tedarikçi kuruluş olarak yer aldığı 3 boyutlu parça ölçüm ve paketleme optimizasyon aracı tasarımı ve geliştirilmesi projesi, TÜBİTAK 1707 siparişe dayalı ARGE projeleri için KOBİ destekleme çağrısı kapsamında desteklenmeye uygun görüldü.

        Bundan sonraki süreçte müşteri kuruluş, tedarikçi kuruluş ile birlikte ürünü geliştirme aşamalarında birlikte hareket edecek ve geliştirilen ürünün ticarileşmesi noktasında TÜBİTAK proje ortaklarının belirlediği ticarileşmeden sorumlu kuruluş ile birlikte ticarileşme faaliyetlerini takip edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler