Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, son açıklanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile mülkiye müfettişliği görevine atanan Havza Kaymakamı Metin Yılmaz’a veda ziyareti gerçekleştirerek kılıç hediye etti.

        Havza Kaymakamlığı makamında gerçekleşen ziyarette Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “İlçemizde görev yaptığınız hizmetler için size teşekkür ederim. Görevler ve makamlar geçici. Önemli olan bu süre içerinde bulunduğumuz yerlerde yapmış olduğumuz hizmetler ve kurulan iyi ilişkilerdir. Kaymakamımıza her zaman kapımız da gönlümüz de açık” dedi.

        Kaymakam Metin Yılmaz ise Özdemir’e teşekkür ederek, “Havza’da çalıştığım süre içerisinde esnafımız, siyasetçilerimiz, iş adamlarımız, muhtarlarımız ve çiftçilerimizle dostane bir çalışmalarımız oldu. Yaptığımız çalışmalar ve projelerimize destek olan herkese teşekkür ederim. Her zaman kapım size açıktır" diye konuştu.

        Başkan Özdemir ziyaretin sonunda Kaymakam Yılmaz'a kılıç hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler