Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zeynep Irmak ÖCAL/SAMSUN, (DHA)SAMSUN´da annesiyle birlikte geldiği hastanede, tartıştığı sağlık çalışanı Nurhan Y.'yi su şişesiyle başına vurup yaralayan Edanur Çorbacı (18), hakkında açılan davada 1 yıl 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.

        Olay, geçen yıl 9 Mart´ta Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde meydana geldi. Annesi Filiz Çorbacı ile birlikte hastaneye giden Edanur Çorbacı ile sağlık çalışanı Nurhan Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Edanur Çorbacı, Nurhan Y.´nin başına su şişeyle vurup, darbetti. Kaşı açılan Nurhan Y. aynı hastanede tedaviye alındı. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

        Hastane polisi tarafından gözaltına alınan Edanur Çorbacı, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Bir süre tutuklu kalan Çorbacı daha sonra tahliye edildi.

        Olay tarihinde 17 yaşında olan Edanur Çorbacı´ya `yaralama´ suçundan yargılandığı Samsun 1´inci Çocuk Mahkemesi´nde 1 yıl 10 gün hapis cezası ile `hakaret´ suçundan 6 bin 330 lira adli para cezası verildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Samsun Zeynep Irmak ÖCAL

        2022-01-14 18:03:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler