Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un Yakakent ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda uyuşturucu ve sentetik hap ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında Merkez Mahallesi'nde 2 ayrı ikamette arama yapıldı. C.Ç’nin ikametinde 17,89 gram esrar maddesi ve 6 adet sentetik hap ele geçirildi. İ F. Ç’nin üst aramasında ve ikametinde yapılan aramalarda ise 10,62 gram eroin, 18 gram esrar maddesi ve 80 adet sentetik hap elde edildi.

        Gözaltına alınan şahıslar Alaçam Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan C.Ç. adli kontrol kaydıyla serbest bırakılırken, İ F.Ç. ise mahkemece tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler