Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA'da terör örgütleri PKK ile DEAŞ'a yönelik polisin düzenlediği operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçmiş dönemlerde PKK terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet yürüttükleri belirtilen 4 şüpheliyi, adreslerine düzenlediği operasyonla yakaladı. 

        Polis ekipleri ayrıca terör örgütü DEAŞ'a yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında da 6 şüpheliyi adreslerinde gözaltına aldı.

        Her iki operasyonda gözaltına alınan 10 şüphelinin adreslerinde yapılan aramalarda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK

        2022-12-28 11:56:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler