Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Birecik ilesinde park halindeki saman yüklü 2 kamyon alevlere teslim oldu. Vatandaşlar, park halindeki saman yüklü kamyonları itekleyerek olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı.

        Edinilen bilgiye göre olay, gece saatlerinde Birecik ilçesine bağlı Yeşildağ Mahallesindeki Buğday Pazarının yanında yaşandı. Gece geç saatlerde saman yüklü bir kamyon alev aldı. Büyüyen alevler yan tarafta park halinde olan bir diğer kamyona da sıçradı. Durumu fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, park halindeki diğer araçlar ise vatandaşlar tarafından iteklenerek bölgeden uzaklaştırılmaya çalışıldı. Yangın ekiplerin uzun süren çalışması sonucu söndürülürken kamyonların büyük hasar gördüğü öğrenildi.

        Yangının kesin çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler