Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman’ın Sason ilçesinde görev yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru, memleketi Şanlıurfa’da defnedildi.

        Edinilen bilgiye göre, Batman’ın Sason ilçesinde görev yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 44 yaşındaki başpolis İsmail Hadidioğlu’nun cenazesi memleketi Şanlıurfa’ya getirildi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yakınları tarafından alınan cenaze, daha sonra tekbirler eşliğinde İl Emniyet Müdürlüğünün aracına alınarak Asri Mezarlığa götürüldü. Burada düzenlenen törenin ardından polis memurunun cenazesi öğle namazını müteakip kılınan namazın ardından defnedildi. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen polis memurunun Sason ilçesine yeni tayin edildiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler