Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından düzenlenen programda öğrencilere geri dönüşümün önemi ve sıfır atık projesi hakkında bilgi verildi.

        Karaköprü Belediyesi sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşümün önemiyle ilgili eğitimlerini sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından ev hanımları, kırsalda yaşayan kadınlar ve vatandaşlara eğitim verilirken Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilere kağıt, plastik ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılması ile ilgili eğitim verildi. Programa geri dönüşüm ve sıfır atık projesini yakından takip eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin eşi Güler Baydilli de katıldı. Güler Baydilli, doğanın korunması ve gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmak için bu tür projelerin ve eğitimlerin artması ve farkındalık oluşturulması gerektiğini ifade ederek programa katılan öğrencilere ve programı gerçekleştiren Karaköprü Belediyesi Çevre birimine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler