Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, hafta sonu mesaisinde Selahaddin Eyyubi Mahallesinde bulunan Cumartesi Semt Pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

        Her fırsatta halkla bir araya gelerek, talepleri birinci ağızdan dinleyen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bu kapsamda Selahaddin Eyyubi Mahallesini ziyaret etti. Mahallede bulunan Cumartesi Semt Pazarındaki pazarcı esnafıyla görüşen Demirkol, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinledi. Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Demirkol, pazarda bulunan bir çocuğun Çanakkale Türküsü okuma isteğini de geri çevirmeyerek, okunan türküyü dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler