Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, yapımında sona gelinen otogar inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi.

        Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz beraberindekilerle yapımında sona gelinen ilçe otogarı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

        İnşaat alanını gezen Özyavuz incelemeleri sonrası açıklamasında, “Yeni otogarımızı en kısa sürede bitireceğiz ve otogarımız tamamlanıp hizmet vermeye başladığında da tüm Harranlıların gurur duyacağı bir otogara sahip olacağız. Terminalimiz modern bir görünüme sahip olacak. Büyük bir itina ve hassasiyet ile konuyu yakından takip edip, yapılan çalışmaların gidişatı hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldık. Otogarımızın açılışını inşallah önümüzdeki ayda gerçekleştireceğiz. Görev süremiz içinde bizlere inanıp güvenen tüm hemşerilerimizin gurur duyacağı bir hizmet anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler