Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çocukların ve gençlerin yaz aylarını değerlendirebilmesi için 21 branşta açtığı yaz kurslarını 5 bin 824 kişinin katılımıyla tamamladı.

        Kültür, sanat, spor ve daha birçok alanda açtığı yaz kursları ve sosyal etkinlikler ile çocukların ve gençlerin kişisel gelişim ve becerilerinin artması için Büyükşehir Belediyesi, 21 branşta açtığı yaz kurslarını yoğun katılım ile tamamladı. Büyükşehir Belediyesi bu bağlamda Basketbol, Voleybol, Futbol, Hentbol, Taekwando, Güreş, Judo, Yüzme, Okçuluk, KickBox, Karate, Badminton, MuayThai, Dart, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Resim, Bilgisayar, Halk Oyunları, Müzik ve Kur’anı Kerim branşlarında toplamda 5 bin 824 gence ücretsiz yaz kursları düzenledi.

        Yaz kurslarından faydalanan öğrenciler, kurslardan çok memnun olduklarını söyleyerek kendilerine bu imkanı sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler