Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

        Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Baydilli, Şenevler Mahallesi’nde ve GAP Bulvarı’nda esnafı ziyaret ederken, yolda geçen vatandaşların da taleplerini ve sorunlarını dinleyip not aldı. Baydilli yapılması mümkün olan taleplerin gerçekleştirilmesi için gerekli birimlere talimat verdi.

        ilçede yaşayan vatandaşlarla birlikte istişare içinde sürdürmeye çalıştıklarını kaydeden Baydilli, "Vatandaş odaklı hizmet yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada alan gezilerimizde ve esnaf ziyaretlerimizle vatandaşlarımızla iç içe olmaya, sorunlarını ve taleplerini dinlemeye çalışıyoruz. Bunun yanında Karaköprü'de, mahallelerinde yaptığımız çalışmaları da anlatıyor, vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. İnşallah vatandaşlarımızla birlikte Karaköprü'yü hak ettiği yere getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler