Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, vatandaşların sorunlarını yerinde görebilmek amacıyla esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

        Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Her hafta başı iş yerlerini ziyaret eden Yalçınkaya, esnafın sorun ve önerilerini yerinde dinledi. Hemşerileriyle de sohbet edip çay içen Yalçınkaya, amacının vatandaşla birlik ve beraberlik içerisinde olmak olduğunu söyledi. Esnafın yanı sıra yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Yalçınkaya, Akçakale'de yaşayan ve çalışan tüm vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti. Yalçınkaya, “Akçakale’nin en büyük sorunu Akçakale sınır kapısıdır. Ticari hayatın canlanması için sınır kapının da hareketlenmesi gerekiyor. Biz de bu konuda çaba gösteriyoruz. Ümit ediyoruz ki bu Suriye’nin yaraları sarılır, Akçakale de bu 9 yılın çektiği acısını ticaret yaparak, iş yaparak sahada kendini göstererek yolunda devam eder" ifadelerini kulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler