Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA'da bir grup esnaf, yangın ihbarı ile çağırdığı itfaiye  ekiplerine 'İtfaiye Haftası' dolayısıyla çiçekli sürpriz yaptı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

        Bahçelievler Mahallesi´nde faaliyet gösteren bir grup esnaf, İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiye ekiplerine çiçekli sürpriz hazırladı. Esnaf, 110 Yangın ihbar hattını arayarak gerçek dışı yangın ihbarında bulundu. İhbar üzerine öncü ekip sirenlerini çalarak, kısa sürede ihbarın yapıldığı adrese ulaştı. Yangın ve duman görmeyen itfaiye ekibi karşılarında kendilerini alkışlarla karşılayan esnafı görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Karşılaştıkları sürprizden dolayı mutlu olan itfaiye ekipleri, araçtan inerek kendilerine çiçekli sürpriz hazırlayan vatandaşlara teşekkür etti. Renkli görüntülerin yaşandığı karşılama ise cep telefonuyla kaydedildi.DHA-Genel Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK

        2020-09-28 19:11:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler