Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, toplu taşımada büyük kolaylık sağlayan Urfa Kart uygulamasına ilişkin bir yeniliği daha hayata geçirdi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla Ulaşım Daire Başkanlığınca şehrin çeşitli noktalarına konulan 20 adet kios cihazıyla evrak talep edilmeden, tamamen elektronik ortamda, gün aşımı yaşanmadan kart vizeleme işlemi yapılabilinecek. Pandemi sürecinde, maske mesafe ve hijyen kurallarına uyarak, yeni normalleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Büyükşehir Belediyesi, özellikle 65 yaş üstü ile öğrenci ve öğretmenler için vizeleme işlemlerini kolaylaştıran kios sistemini hayata geçirdi. Yeni sistemde Urfa Kartını güncellemek isteyenlerden evrak istenmeyecek. Evrağa gerek duymadan kioslarda yapılacak olan işlemlerde öğrenci kartı, 65 yaş üstü ve öğretmen kartları fazla sıra beklemeden ve gün aşımı yapılmadan vizeleşecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler