Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA´da `İtfaiye Haftası´ etkinlikleri kapsamında itfaiye ekipleri, sirenler eşliğinde araçlarının camlarına taktıkları Azerbaycan bayraklarıyla şehir turu atarak, Azerbaycan halkına destek verdi.

        İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak araçlarıyla konvoy yaparak şehir turu atan ekipler, bu yıl Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına tepki göstermek ve Azerbaycan'a destek vermek amacıyla araçlarını Türkiye ve Azerbaycan bayraklarıyla süsledi. Ekipler, daha sonra çeşitli büyüklükteki araçlarıyla konvoy oluşturarak şehir turu attı. Tur sırasında sirenlerini çalan ekiplere güzergahtaki vatandaşlar da sevgi gösterisinde bulundu.

        İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Nur, şehir turu etkinliğinde Azerbaycan'a destek vermek için araçlara Azerbaycan bayrakları astıklarını belirterek, "Ermenistan'ın Azerbaycan'a yapmış olduğu haksız saldırıyı kınadığımızı belirmek ve Azerbaycan'ın her zaman yanında olduğumuzu göstermek için araçlarımızı Azerbaycan bayraklarıyla süsledik. Kardeş ülke, can Azerbaycan'ı gönülden destekliyoruz. Buradan onlara selamlarımızı gönderiyoruz" diye konuştu.

        DHA-Genel Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK

        2020-09-29 18:30:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler