Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet SEZGİN/SİVEREK (Şanlıurfa), (DHA)ŞANLIURFA´nın Siverek ilçesinde, su isale hattında çalışan işçiler, kazı sırasında buldukları toprak küpteki 44 altın sikkeyi jandarmaya teslim etti.

        Karacadağ mevkiinde iş makinesi ile kazı yaparak su isale hattı borusu döşeyen firma işçileri, toprak küp buldu. Kırılan küpün içinden çıkan altın sikkeleri gören işçiler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, küp ve içindeki 44 altın sikkeye el koydu.

        Sikkeleri bulan işçilerden Kenan Cikay, "Dün akşam saatlerinde çalıştığımız sırada kazılan toprakta bir küp bulduk ve içindekilerin tarihi eser olduğunu düşündük. Jandarma ekiplerine haber verdik. Olay yerine gelen jandarma ekipleri tutanak imzalatarak sikkeleri ve küpü götürdü" dedi.DHA-Genel Türkiye-Şanlıurfa / Siverek Mehmet SEZGİN

        2020-10-02 15:55:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler