Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları ile park ve bahçeler güzelleşiyor.

        Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “Yeşilin ve doğanın kalbi Haliliye” sloganıyla peyzaj çalışmalarını mevsimsel şartlara uygun şekilde devam ettiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Ramazan Ayı dolayısıyla mesaisini gündüz ve gece vardiyasıyla yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, parklarda peyzaj çalışmaları kapsamında mevsimsel çiçek dikimlerini gerçekleştiriyor. Peyzaj çalışmalarının yanı sıra ekipler, bakım ve onarım çalışmalarıyla da parklardaki eksiklikleri gideriyor.

        Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, trafo binalarına yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla başlattığı sanatçıların dokunuşlarıyla trafoları sanat eserine dönüştürme çalışmalarını da devam ettiriyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler