Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayvan sever dernekleri ve gönüllülerle iş birliği içinde çalışarak sokak hayvanları için mama desteğinde bulunmaya devam ediyor.

        29 Nisan 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında tüm Türkiye'de uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yönelik Büyükşehir Belediyesi gönüllü kuruluşlarla birlikte çalışmalar gerçekleştiriyor. Çalışmalarda sokaktaki hayvanlara mama dağıtıldı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e verdiği destekten dolayı teşekkür eden hayvan sever dernekleri, pandemi döneminde sokak hayvanlarının her türlü ihtiyacını karşılayan ve gönüllü kuruluşlara mama desteğinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ettiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler