Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, önceki gün memleketi Bursa’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Siverek Kaymakamı Hasan Ongu’nun ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletti.

        Sabah saatlerinde tarifeli uçakla Şanlıurfa’dan İstanbul’a hareket eden Vali Erin, karayoluyla gittiği Bursa’da Vali Yakup Canbolat’ı Heykel Tarihi Valilik binasında ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra mevkidaşı Canbolat ile bir süre görüşen Vali Erin, daha sonra Hasan Ongu’nun ailesini ziyaret etti.

        Ongu’nun eşi Şeyma, babası Yılmaz ve annesi Sabriye Ongu’ya sabırlar dileyen Vali Erin, birlikte çalıştıkları genç meslektaşlarını kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirterek, “Allah mekânını cennet eylesin. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar versin” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler