Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde gezintiye çıkmak için bindikleri motosikletin hafif ticari araçla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen 2 kardeş, zılgıt ve ağıtlarla defnedildi.

        Olay, dün gece Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde meydana gelmişti. İddiaya göre, gezintiye çıkan Ferhat Gören ve Gamze Gören kardeşlerin üzerinde olduğu motosiklet, Ömer Ç.'nin kullandığı 27 NM 904 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç ile çarpışmış, kazada ağır yaralanan iki kardeş kaldırıldıkları Birecik Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

        İki kardeş zılgıt ve ağıtlarla defnedildi

        İlçede berberlik yapan ve kısa bir süre önce nişanlandığı öğrenilen Ferhat Gören ile yaklaşık 2 yıldır beden eğitimi öğretmeni olan kız kardeşi Gamze Gören’in cenazesine binlerce kişi katıldı. Gamze Gören’in tabutunun üzerine gelinlik örtülürken, omuzlarda mezarlığa getirilen cenazeler, zılgıt ve ağıtlar arasında defnedildi.

        Kazayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler