Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Suruç Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Kenan Aktaş, ilçede ikamet eden ve sosyal yardıma muhtaç konumda bulunan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) adaylarının sınav ücretlerini karşılayacaklarını duyurdu.

        Suruç Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Kenan Aktaş, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden yardıma muhtaç KPSS adaylarının sınav ücretlerinin karşılanacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aktaş, “İlçemizde ikamet etmekte olup KPSS’ye girecek olan 3294 Sayılı Kanun kapsamında bulunan öğrencilerimizin sınav giriş ücreti kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacaktır. Öğrencilerimizin Suruç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait telefon numarasından ya da bizzat gelerek başvurmaları gerekmektedir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler