Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlçede kilitli parke taşı çalışmaları yürüten Akçakale Belediyesi, kırsalda sokak vasfı taşıyan mezrada başlattığı ilk çalışmasını sonuçlandırdı.

        Akçakale Belediyesi tarafından kırsaldaki Seyitveren sokakta başlatılan parke taşı çalışmaları tamamlandı. Kırsalda üst yapı çalışmalarında yeni bir döneme imza atan Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, parke taşı döşeneceğini müjdelemiş ve ilk çalışma Dorumali Mahallesi Seyitveren Sokak’ta başlamıştı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kısa sürede çalışmaları tamamladı ve sokak parke taşına kavuştu. Çalışmalar mahallenin tamamına yayılacağı belirtildi.

        Mahalle sakinleri yıllardır bekledikleri hizmete kavuştuklarını belirterek “Yazın tozdan kışın çamurdan kurtulduk. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler