Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'da korona virüsle mücadele kapsamında Türkiye’nin en büyük doğal akvaryumu olan Balıklıgöl’de mobil aşı araçları hizmet vermeye başladı.

        Türkiye genelinde hızla uygulanan aşı çalışmaları Şanlıurfa'da da sürdürülüyor. Korona virüsle mücadele kapsamında Covid19 aşılama çalışmaları devam ediyor. Sağlık merkezlerine Covid19 aşı öncelikleri olmasına rağmen çeşitli nedenlerden dolayı gidemeyen vatandaşların aşıları, mobil aşı aracında sağlık ekipleri tarafından uygulanıyor. Vatandaşların aşıya erişimini kolaylaştırmak, daha büyük kitlelere ulaşabilmek amacı ile Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Balıklıgöl platosunda ve Topçu Meydanı'nda mobil aşı araçları hizmet vermeye başladı.

        Dünyanın sayılı ve Türkiye’nin en büyük doğal akvaryumu özelliğini taşıyan Balıklıgöl'de aşı olan vatandaşlar, hem doğanın güzelliğini seyrediyor hem de maneviyatı yaşıyor. Vatandaşlar hizmetin ayaklarına kadar geldiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler