Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mahalle ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini yerinde dinleyip, çözüme kavuşturuyor.

        Başkan Mehmet Canpolat, ihtiyaçları yerinde tespit etmek, talepleri de birinci ağızdan dinlemek amacıyla yürüttüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerini Atatürk Bulvarı ve Ali Şelli Parkı ile devam ettirdi. Şair Şevket Mahalle Muhtarı Ahmet Altun ile birlikte ilk olarak Ali Şelli Parkı'nda incelemelerde bulunan Başkan Canpolat, parktaki vatandaşlarla da sohbet etti. Daha sonra Atatürk Bulvarı’nda esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili sohbet ederken, talepleri de not alıp, çözümü için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Belediyenin yürüttüğü projelerle ilgili de istişarede bulunup, önerileri kaydeden Başkan Canpolat, Haliliye için durmadan yorulmadan çalıştıklarını söyledi.

        Esnaf ve vatandaşlar, mahalle ziyaretlerinden dolayı Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ederken, yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler