Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Semt pazarı ve sanayi esnafını ziyaret eden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ilçenin çehresini değiştirmek için çalıştıklarını belirtti.

        Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Dün Sanayi Sitesinde kılınan Cuma Namazının ardından sanayi esnafını ziyaret eden Yalçınkaya, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Esnafa çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler veren Başkan Yalçınkaya esnafın önemine dikkat çekerek, “Akçakale esnafı ilçenin her şeyi. Burayı ayakta turan esnaftır. Bizim çok değerliler. Ben de esnafımızın değerini biliyorum. Daha çok iş yapmaları, daha çok kazanmaları, Akçakale’ye hizmet etmeleri için biz de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler