Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA (DHA)- ŞANLIURFA´da, arızayı gidermek için çıktığı direkte akıma kapılan Suriye uyruklu Ahmetto El Hasan, (30) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

        Olay, sabah saatlerinde Külünçe Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye uyruklu Ahmetto El Hasan, arızayı gidermek için mahalledeki aydınlatma direğine çıktı. El Hasan, çalıştığı sırada bir anda akıma kapıldı ve 6 metre yükseklikteki direkten düştü. Ağır yaralanan Ahmetto El Hasan'ı görerek yardımına koşanlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı El Hasan, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan El Hasan, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.  El Hasan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ömer ŞULUL

        2021-08-02 11:40:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler