Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yıktırılan eski hizmet binasının yerine yapılacak olan proje ilk defa gün yüzüne çıktı.

        Yıkımı gerçekleştirilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Caddesi üzerindeki 39 yıllık eski hizmet binasının yerine yapılacak olan proje gün yüzüne çıktı. Alanda inceleme yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, projenin taslağı hakkında bilgi aldı. Hazırlanan projenin krokisini inceleyen Beyazgül, yetkililerle istişarede bulundu.

        İlk defa gün yüzüne çıkan projede meydanın orta kısmına denk gelecek bir kafe, kafenin altında tuvaletler, sağ tarafında süs havuzu gibi bazı yapıların olduğu gözlendi. Meydanda ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması da yürütüleceği öğrenildi. Yapılacak projede tarihi Millet Hanı'nın önünün kapanmamasına dikkat edileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler