Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA´da 'Engelliler Haftası' dolayısıyla polis tarafından trafik polisi kıyafeti giydirilen Down sendromlu ve engelli çocuklar, araçlara yön gösterip trafik uygulaması yaptı.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği programda özel çocuklar polis olmanın heyecanını yaşadı. Trafik, motorize ve toplum destekli polis ekipleri tarafından polis yelekleri giydirilen çocuklar, kırmızı düdükle caddelere inip trafik uygulaması yaptırdı. Uygulamada çocuklar, sürücülerin evrakını inceleyip, emniyet kemeri takmaları ve telefonla konuşmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Araç sürücüleri ve vatandaşlar ise Down sendromlu gence el sallayarak, sevgi gösterisinde bulundu. (DHA)

        FOTOĞRAFDHA-Genel Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK

        2022-05-14 16:17:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler