Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet SEZGİN/ ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA'da, kayıp üniversite öğrencisi Ömer Faruk Fırat'tan (21) 3 gündür haber alınamazken, jandarma ise bölgede dronla arama yapıyor.

        Siverek ilçesi Kırkpınar Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Ömer Faruk Fırat, 3 gün önce gece arkadaşlarıyla görüşmek için evden ayrıldı. Geri dönmeyen Ömer Faruk'un ailesi, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi olan Ömer Faruk için bölgede arama çalışması başlatıldı. Jandarma ekipleri, dronla da aramatarama çalışmaları yürütürken, Ömer Faruk'un yakınları ise mısır tarlalarında arama yapıyor. 

        'HİÇBİR İZ YOK'

        Ömer Faruk'un annesi Emine Fırat, şu ana kadar hiçbir ize rastlamadıklarını söyledi. Oğlunun bulunması için yardım isteyen Fırat, "Oğlum gece saatlerinde dışarı çıktı. Biz de arkadaşlarıyla görüşeceğini düşündük. Dışarı çıktı ve bir daha dönmedi, gelmeyince merak ettik ve her yerde aramaya başladık. Hiçbir ize rastlayamadık. 3 gündür gözüme uyku girmedi. Oğlumun bulunması için devletten yardım istiyorum" diye konuştu. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa / Siverek Mehmet SEZGİN

        2022-10-01 10:42:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler