Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şanlıurfa ve Diyarbakır'da okullar tatil mi, kar tatili açıklaması var mı? 14 Mart yarın Diyarbakır ve Şanlıurfa okullar açık mı kapalı mı?
        1

        Yurt genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı sebebiyle birçok ilde eğitime ara verildi. Valiliklerden peş peşe son dakika açıklamaları gelirken öğrenciler de kendi illerindeki durumu araştırmaya başladı. Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinde olan öğrenciler, kar tatili olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor. Bu doğrultuda, Şanlıurfa ve Diyarbakır okullar tatil mi, kar tatili oldu mu konusuyla ilgili araştırmalar artış gösterdi. Peki, 14 Mart 2022 Şanlıurfa ve Diyarbakır okullar tatil oldu mu, Valilik'ten son dakika kar tatili açıklaması var mı? İşte, konuya ilişkin detaylar...

        2

        ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Şanlıurfa'da yüz yüze eğitime ilişkin bir karar alınmadı. Valilik tarafından açıklama yapıldığı takdirde haberimizden öğrenebilirsiniz.

        3

        DİYARBAKIR'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın ilçe genelinde eğitime 1 gün ara verildiğini bildirdi.

        Büyüknalçacı yaptığı yazılı açıklamada, "İlçemiz Çınar'da etkili olan yoğun kar yağışı ve ulaşımda yaşanabilecek muhtemel riskler nedeniyle 14.03.2022 Pazartesi günü ilçe genelinde eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir." ifadelerini kaydetti.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ