Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sarah Harding: Güçlü bir biçimde savaşıyorum - Magazin haberleri
        1

        Bir döneme damga vuran 'Girls Aloud' adlı müzik grubunun üyesi olan Sarah Harding, ağustos ayında meme kanserine yakalandığını ve hastalığın tüm vücuduna yayıldığını duyurdu.

        39 yaşındaki Harding, son sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

        2

        Çocukluk fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Sarah Harding, cesur olduğunu ve elinden geldiğince güçlü bir şekilde mücadele ettiğini ifade etti.

        Harding, yayınladığı gönderide şu ifadeleri kullandı:

        Herkese merhaba! Son paylaşımıma aldığım bütün sevgi ve destek mesajları için teşekkür ederim. Şu aralar her şeyin zor olduğunu inkar edemem fakat mümkün olduğunca güçlü bir biçimde savaşıyorum, olabildiğim kadar güçlü oluyorum.

        3

        Geçtiğimiz eylül ayında bir yayınevinin kendisine hayatıyla ilgili bir kitap yazmak isteyip, istemediğini sorduğunu belirten şarkıcı, bunun için iyi bir zaman olduğunu da dile getirdi.

        4

        Harding, kitabını yazmaya başladığını ve neredeyse bitirmek üzere olduğunu sözlerine ekledi.

        Sarah Harding, bütün takipçilerine sevgilerini gönderdiğini belirterek, mesajını sonlandırdı.

        5

        Şarkıcının paylaşımına bir zamanlar birlikte görev aldığı 'Girls Aloud' adlı müzik grubunun üyeleri Cheryl, Kimberley Walsh, Nadine Coyle ve Nicola Roberts'tan da destek mesajları geldi.

        6

        2000'lerin başında müzik dünyasında fırtınalar estiren müzik grubunun üyelerinden olan Sarah Harding, kötü haberi geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından duyurmuştu.

        Harding, bir süredir meme kanseriyle mücadele ettiğini ve hastalığın vücudunun diğer bölümlerine de yayıldığını söylemişti.

        7

        Kanser ile elinden geldiği kadar güçlü bir şekilde savaştığını dile getiren Sara Harding, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Herkese merhaba. Umarım bu belirsiz zamanlarda herkes güvendedir. Bu yılın erken döneminde meme kanserine yakalandım. Birkaç hafta önce de yıkıcı haberi aldım. Kanser, ileri seviyede ve vücudumun diğer bölgelerine de sıçramış durumda.

        8

        Şu anda haftalık kemoterapi seanslarına giriyorum. Hastalıkla olabildiğince güçlü bir şekilde savaşıyorum. Bu haberi sosyal medyada okumanın şoke edici olduğunu biliyorum. Benim niyetim de bu değildi ama geçen hafta benim hastanede görüldüğüm haberleri yayıldı. Ben de insanların neler olduğunu artık öğrenme zamanının geldiğini düşündüm.

        9

        Sarah Harding