Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sarıyer'de "Ölüm Virajı"nda kamyonet kazası: 1 yaralı

        İstanbul Sarıyer'de, Bahçeköy-Zekeriköy yolunda, virajları keskin olması nedeniyle kamyon ve otobüs gibi ağır tonajlı araçların girmesinin yasak olduğu yolda, yalıtım malzemesi yüklü kamyonet refüjün ortasına devrildi.

        Kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken, kasasındaki malzemelerde yola saçıldı. Ön tarafı refüje sıkışan kamyonetin kasası ise havada asılı kaldı.

        KAMYONLARIN GİRMESİ YASAK OLAN YOLA GİRDİ

        İHA'nın haberine göre, kaza saat 12.00 sıralarında Sarıyer Bahçeköy- Zekeriyaköy yolu Zekeriyaköy Caddesi üzerinde meydana geldi. Yalıtım malzemesi yüklü kamyonetin sürücüsü Kadir Sezer (46), virajları keskin olması nedeniyle otobüs ve kamyon gibi ağır tonajlı araçların girmesinin yasak olduğu yola girdi.

        REKLAM

        KAMYONET VİRAJI DÖNERKEN KONTROLDEN ÇIKTI

        Yolda keskin bir virajı dönerken kontrolden çıkan kamyonet refüjün ortasına devrildi. Ön tarafı refüje sıkışan kamyonetin kasası ise havada asılı kaldı. Kaza sonucu sürücü Sezer şoför mahallinde sıkıştı.

        SÜRÜCÜ YARALI KURTULDU

        Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri Sezer'i bulunduğu yerden çıkarttı. Sedyeye koyulan yaralı sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla çevredeki hastaneye kaldırıldı. Kamyonetin kasasındaki yalıtım malzemeleri ise yola saçıldı.

        "YİNE AYNI YERDE KAZA OLDU, ÖNLEM ALINMASI LAZIM"

        Kazayla ilgili konuşan kamyonet sürücüsü Tahsin Danışmaz, "Evet gördüğünüz gibi yine aynı yerde kaza oldu. Sürekli olarak burada kaza oluyor. Daha önce burada çok kaza gördüm. Önlem alınması lazım. Uyarı tabelaları koydular ama yine de aynı. Keskin virajlar var, sürücüler de süratli olunca böyle oluyor" dedi.

        Kaza sonrası Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kazanın yaşandığı yere duba koyarak araçların kontrollü bir şekilde geçiş yapmasını sağladı. Tutanak tutan ekipler, kazayla ilgili inceleme başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ