Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Bakan: Hediyelere açığım! - Magazin haberleri
        1

        Seda Bakan, önceki gün kızı Leyla’yı okuldan alırken görüntülendi.

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bakan, “Leyla’yı okuldan almaya geldim. İngilizce öğrensin istiyorum. " dedi.

        İkinci kez annelik heyecanı yaşayan oyuncu, "Ela'ya alışmaya çalışıyoruz, bebek bize alışmaya çalışıyor. Leyla kardeşine alışmaya çalışıyor. Böyle karmaşık bir üçgen içerisindeyiz şu anda." ifadelerini kullandı.

        2

        Oyuncu sözlerine şöyle devam etti: Leyla ile kardeşinin arası şu an çok iyi. Bazen Leyla sevgisini elinde olmadan fazla belli edince sıkıntı yaşıyoruz. (Gülüyor)

        Eşine de esprili bir gönderme yapan oyuncu, "Ali’den doğum hediyesi beklemiyorum, 'önemli değil' dermişim! Hediyelere her zaman açığım. (Gülüyor)" diye konuştu.

        3

        HALK PLAJINDA GÖRÜNTÜLENDİ

        Seda Bakan, geçtiğimiz aylarda eşi ve kızı ile birlikte Bodrum'da objektiflere yansımıştı.

        Ailesiyle Ortakent'teki halk plajına giden Bakan, önce kızı Leyla ile kumda oyun oynamıştı. Oyuncu, ardından da Leyla'yı uçak şeklindeki şişme bebek botuna binmişti.

        4

        "EN ZOR KARARIMDI"

        Seda Bakan, daha önce de kısa arayla iki kez anne olmanın kendi kararı olduğunu açıklamıştı. Bakan, "Planlı bir hamilelik oldu. Ya Leyla’dan sonra kariyerime tüm hızıyla devam edecektim ya da ikinci kez anne olup, kariyerime öyle odaklanacaktım. Zor bir karar oldu benim için. Yaşım artık 20’lerde olmadığı için ikinci kez anne olup, kariyerime daha sonra hız vermeyi tercih ettim." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ