Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şehir magandaları terör estirdi

        Olay, akşam saatlerinde Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmet İnönü Bulvarı üzerinden Ümitköy istikametinde araç konvoyu yapan şahıslar, alt geçidin orta yerinde durarak yolu trafiğe kapattı.Daha sonra otomobilden inen şahıslar, ellerindeki tabancalarla etrafa rastgele ateş açmaya başladı.

        Bağırarak ateş açmaya devam eden magandalar, çirkin eğlencelerini dakikalarca sürdürdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

        Görüntülere bulvarın orta yerinde hiç kimseye aldırmadan ateş eden magandalar yansıdı.

        VALİLİKTEN AÇIKLAMA

        Ankara Valiliği'nden, basın yayın organlarında "Başkenttemagandadehşeti" şeklinde yer alan olayın iki hafta öncesine yaşandığı, 2 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

        REKLAM

        Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın ve yayın organlarında yer alan haberle ilgili olarak kamuoyunun sağlıklı bilgilendirilmesi için açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

        Söz konusu olayın 10 Şubat 2018'de saat 22.30 sıralarında Altındağ Karapürçek Mahallesi Hüseyingazi alt geçidinde meydana geldiği bildirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Alt geçitte kurusıkı tabancayla rastgele ateş eden ve trafiği aksatan şüpheliler E.K. ve S.B. gözaltına alınmış, olayda kullanılan kuru sıkı tabanca ve araç ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında başlatılan adli ve idari işlemler devam etmektedir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ