Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selen Görgüzel yaşadığı tacizi anlattı - Magazin haberleri
        1

        Yönetmen Hamdi Alkan’ın oyuncu eşi Selen Görgüzel katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. İşte Selen Görgüzel Alkan'ın açıklamalarından satır başları:

        2

        2009 yılıydı galiba, bir taciz olayı yaşamıştım yapımcı tarafından. Bu konuda da birlik olmak istedim sessiz kalmadım. İşsiz kalma pahasına olsa da sesimi çıkarttım. O zaman bana sahip çıkılmadı.

        3

        Şimdi sahip çıkıyorlar bu tarz olaylara. Bu kadar çok tanınmadığım için bu tip şeyler reklam aracılığı gibi algılanabiliyordu. Şimdi öyle değil o zaman çok yalnız kalmıştım. O olaydan sonra ben işime küstüm, çok uzun yıllar ekranda bir şey yapmadım. Büyük travmalar yaşadım.

        4

        Biz şehir dışında çalışıyorduk, insanlar hep bir arada oluyorlardı falan. Ben de odadan dışarı çıkmıyordum. Yapımcı, "Görüntülerle alakalı sana bir şeyler göstermek istiyorum, seninle özel konuşmamız lazım" dedi.

        5

        Ben de 'abi yarın sabah set var, sabah konuşalım' dedim.Orada kendimi savunmak zorunda kaldım.

        6

        Kendi mi savunmak gerekliliği de maalesef benim oradaki işimi sekteye uğrattı. Ben de seti bırakıp gittim. Onlar arkamdan ‘kovduk falan’ dediler ama adalet önünde hesabını verdiler.