Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Selena Gomez: Müziği bırakmayı planlıyorum - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk da yapan Selena Gomez, müzik dünyasına veda etmeye hazırlandığını açıkladı.

        28 yaşındaki Amerikalı yıldız, Vogue dergisine verdiği röportajda artık oyunculuğa daha fazla ağırlık vermek istediğini söyledi.

        2

        "MÜZİK YAPMAYA DEVAM ETMEK ÇOK ZOR"

        Gomez, "İnsanlar sizi ciddiye almazken müzik yapmaya devam etmek çok zor" ifadelerini kullandı. Selena Gomez, zaman zaman kendisine "Neden hala buna devam ediyorum?" diye sorduğunu belirtti.

        3

        "EMEKLİ OLMADAN ÖNCEKİ SON DENEMEM"

        Amerikalı şarkıcı, "'Lose You To Love Me" çıkardığım en iyi şarkıydı, ama bazı insanlar için bu hala yeterli değil" dedi.

        Selena Gomez, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü:

        Müziğimi seven çok kişi olduğunu düşünüyorum, bu nedenle minnettarım ve devam ediyorum. Ama yeni yapacağım albüm sanırım değişik olacak. Belki müzikten emekli olmadan önceki son denemem olacak.

        4

        HAYRANLARI DESTEK VERDİ

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Çin'de yayınlanan ‘Katil Kim’ adlı eğlence programında, 2017’de böbrek nakli ameliyatı olan Selana Gomez’in ameliyat sonrası hastanede Raisa ile verdiği poz espiri konusu yapılmıştı.

        Ancak bu durum Gomez hayranlarını öfkelendirmişti. Şarkıcıya ve yakın arkadaşı oyuncu Francia Raisa'ya Twitter'da destek yağmıştı.

        5

        Sosyal medyada "Selena ve Francia'ya saygı" sözü trend topic'lerde yer almış ve kullanıcılar ameliyatın hassas bir konu olduğunu belirterek "Hiç komik değil!" şeklinde mesajlar atmıştı.

        6

        HAYATA DÖNDÜ

        Gomez'in, lupus hastalığı nedeniyle bir böbreği iflas etmişti. Dünyaca ünlü şarkıcı, 2017 yılında arkadaşı Francia Raisa'dan kendisine böbrek nakli yapılarak hayata dönmüştü.

        7

        "BANA EŞSİZ BİR HEDİYE VERDİN"

        Ameliyat olacağını hayranlarından gizleyen Gomez, operasyon sonrası hastanede arkadaşı ile çekilen pozunu yayınlayarak "Güzel arkadaşım Francia Raisa, bana eşsiz benzersiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim" notunu düşerek Raisa ve tüm hastane personeline teşekkür etmişti.

        8

        LUPUS HASTALIĞI NEDİR?

        Lupus (SLE),öncelikle 15-45 yaş arasındaki kadınlarında görülen, ana özellikleri burun sırtından yanaklarına doğru uzayan, güneşe maruz kalmakla artan, kızarıklık; eklemlerde ağrı şişme; ateş, kilo kaybı; böbrek tutulumu; akciğer beyin kalp; kemik iliği gibi birçok organı etkileyebilen önemli bir hastalıktır.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ